Miks ImreA Tondo Rajziskola művészeti vezetője, rajzoktató, okl. építészmérnök

miks-imre, építészmérnök, rajzoktató miks-imre, építészmérnök, rajzoktató Kiváló szakmai tudással felvértezett, fiatal oktatókkal, művészekkel rendelkező Tondó Rajziskola művészeti vezetője.
A tanulók nyugodt környezetben sajátíthatják el az egyetemi tanulmányaikhoz szükséges rajzot az alapjaitól kezdve egészen a művészképzésig.

Az immár 3 éves Tondó rajziskola újabb előkészítő kurzusokkal, és szakkörökkel bővülve várja mindazokat, akik vizuális területen szeretnék folytatni tanulmányaikat, legyen szó képzőművészetről, iparművészetről, építészetről.

A Tondó Rajziskola kifejezetten nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az oktatók fiatal, de ambiciózus szakemberek legyenek, akik könnyen szót értenek a diákokkal, és kellően tájékozottak az adott szakterületükön belül.

Mit is jelent a Tondó rajziskola? A tondó jelentése kerek, kör alakú kép. Ennek a "körnek" a középpontjába helyezik a kreativitást, tanulást, lendületet.

A kiscsoportos 5-10 fős foglalkozásokat is e három ismérv jellemzi, így diákjaik saját képességeik felfedezése mellett tanulhatnak egy nyugodt, barátságos légkörben.

A Tondo rajziskola honlapja
miks.imre@tondorajziskola.hu+36 (70) 422 3611


/ Gyors belépés ide kattintva >>>