Tőzsér EdinaGerincjóga-oktató

amasole, jóga, Edina amasole, jóga, Edina Ha sokat ülsz, vagy alkotsz, vagy sokat nyomtatsz kézzel, akkor a legjobb, ha Edina gerincjóga óráin töltődsz fel és leszel újra önmagad!

De mi is a gerincjóga? Honlapjukon így foglalják össze:

A gerincjógát azoknak ajánljuk, akik úgy érzik, hogy még nem rendelkeznek megfelelő fizikummal bizonyos jógafajták gyakorlásához, de szeretnék mihamarabb elkezdeni ezt a fajta életvitelt.

Mondhatnánk úgy is, hogy a kezdő jógiknak.

A gerinc menti izmok és idegek masszírozásával elősegíted, hogy a tartásod tökéletes legyen amely nem csupán a látvány miatt fontos, komoly - egész testedre ható - egészségügyi szerepe van! A tökéletes tartás a mozgásszervi problémák gyógyításának egyik alapfeltétele, de a megfelelő légzés elsajátításában is komoly szerepet kap. A helyes légzés pedig olyan, mint az eső - a kiszáradt földnek.

"A jóga számomra egy igazi utazás érdekes útitársakkal, állomásokkal és kitérőkkel, ahol sima, viszonylag zökkenőmentes, illetve olykor bukkanókkal nehezített, kanyargós szakaszok váltják egymást és visznek előre a megismerésben, a tapasztalásban.

A tanulás folyamata még nem ért véget, tudásomat szeretném tovább mélyíteni, bővíteni, eddigi ismereteimet azonban örömmel és szeretettel osztom meg másokkal is." (Tőzsér Edina)

Amasole Jóga honlapja
edinatozser.85@gmail.com06 30 275 49 78


/ Gyors belépés ide kattintva >>>